Programma en project management
Gezien de aard van Business Intelligence projecten, voorziet Blue Bay in zeer specifieke project management rollen om een succesvolle implementatie binnen de vooropgestelde tijd en budget te garanderen. Dankzij de ruime projectervaring van Blue Bay, hebben onze experten een zeer goede kennis en inschatting van het verwachte eindresultaat en de inzet en budget die nodig zijn om de projecten gerealiseerd te krijgen.

Op een hoger niveau kunnen we ook voorzien in Business Intelligence programma beheerders die het volledige Business Intelligence gebeuren bij grote organisaties coördineren en tot een goed einde brengen.

Strategische consultancy
Veel ondernemingen gebruiken Business Intelligence als ondersteuning voor het besluitvormingsproces op korte en lange termijn. Ook het BI gebeuren zelf heeft nood aan een strategisch plan om te garanderen dat deze processen op lange termijn de organisatie blijven ondersteunen zonder dat deze achterhaald worden. Blue Bay begeleid de klant in het kiezen van de juiste Business Intelligence technologie en helpt deze producten in te schakelen en zo de klant zijn doelstellingen helpen te verwezenlijken.