Missie
Blue Bay streeft naar de verwezenlijking van succesvolle Business Intelligence projecten voor ondernemingen op elke schaal. Dit door de optimale inzet van de juiste profielen en de juiste toepassingen.

Ook streven we naar het toegankelijk maken van de toegevoegde waarde van Business Intelligence voor kleine en middelgrote ondernemingen onder de vorm van een standaard oplossing met als sleutelwoorden simpliciteit en betaalbaarheid.

Visie
Door onze opgebouwde kennis in alle domeinen van Business Intelligence zal Blue Bay bekend staan als voorloper in de realisatie van rapporteer- en analyse omgevingen voor bedrijven op elke schaal.

Blue Bay zal gekend staan als toepasser van een reeks van opkomende BI technologieën die zich richten naar snelle robuste realisaties met een lage implementatie- en beheerskost.

Ons personeel zal zich zeer goed kunnen inleven in de bedrijfswereld en problematieken van de klant, door een zeer goede sectorkennis en hem zo een juiste oplossing aan te bieden. We hechten veel belang aan persoonlijk contact met de klant.